20
februari 2017
2017-03-13T10:08:02+01:00

Deze week komt de New Balance Numeric Lente collectie in de shop. De skate-centric afdeling van de sneaker specialist uit Boston, Massachusetts introduceerd de NM 345, de geupdate versie van 2016’s Brighton 344 met neon infused tour video!

Er is geen betere plaats om de duurzaamheid en skatebaarheid van de nieuwe schoen te testen dan de drukke straten van Hong Kong, Seoul en Tokyo. Dus reisde de NB# crew inclusief Axel Cruysberghs, Marius Syvanen, Anthony Schultz, Marquise Henry en Tom Karangelov naar het metropool van oost Azie om de New Balance Numeric #345 goed te testen. De video is geregisseerd door Brindle Collective en geschoten door niemand minder dan Russel Houghten en James Messina.

Zoals al eerder genoemd is de NB #345 een geupdate versie van de Brighton 344 van vorig jaar met een betere fit, flick en feel. Met zijn bekende Ndurance buitenzool geeft deze schoen genoeg grip en flexibiliteit net als de 344. Daardoor is hij makkelijker te skaten uit de doos. Je krijgt ook elastische tong banden voor een strakke fit, een laag profiel rond het boord voor maximale mobiliteit en, natuurlijk de versterkte toe cap met een laag rubber onder het suede.

New Balance Numeric gaf hun teamriders de kans om zelf de kleuren in te vullen. Bij ons heb je de keuze tussen Anthony Schultz’ klassieke zwart wit of de #345 door Marius Syvanen in navy en bordeaux. Let op voor je kiest: New Balance Numeric schoenen zijn altijd iets aan de kleine kant dus neem een halve maat groter dan je gewend bent.

Naast de 345 heeft New Balance Numeric ook een nieuwe kleur van de populaire #868 gemaakt voor dit seizoen en een compleet nieuw model -in de skate scene – de 505. Deze tribute naar de klassieke New Balance schoenen van de 70s en 80s is een mooie cup zool schoen met een unieke sport look.


Über