12
februari 2017
2017-02-12T09:37:06+01:00

Terug van de promo tour en gelijk klaar om te skaten: de Vans Gilbert Crockett Pro 2! Haal het sequel op pop god Gilby Crockett’s eerste pro model bij de skatedeluxe skate shop!

Gilbert Crockett skates the Vans Gilbert Crockett 2

De tweede keer is altijd het hardst! In Gilbert Crockett’s geval betekend dit dat zijn nieuwe Vans signature model niet alleen hetzelfde maar beter dan zijn voorganger moet zijn. Maar voor de Quasi teamrider is dat niet iets waar hij zich zorgen over hoeft te maken. De schoen is niet alleen ontworpen door de skater zelf, De Crockett 2 is ook een soort verleden ontmoet toekomst model.

Naast de nieuwe look die, in Gilby’s woorden, een old skool tennis schoen, legerschoen en de Rowley XL2 samenbrengt, ligt de main focus van de schoen in de Vans Wafflecup zool. Net als bij de Kyle Walker pro heeft de zool van de Crockett 2 verschillende secties, wat meer grip en flexibiliteit biedt. Samen met het Vans Ultracush voetbed en suede DuraCap krijg je niet alleen duurzaamheid maar ook betere impact bescherming van grote gaps.

Mocht je geen grote fan van het groene kleurschema zijn komt de Crockett 2 in nog twee versies in zwartwit en donkerblauw. De keuze is aan jou! Benieuwd hoe de Crockett 2 in actie er uit ziet? Check dan hoe Gilbert over ongelofelijke obstakels kickflipt in zijn nieuwe edit. PS als je je leven riskeert voor een schoen moet het wel iets waard zijn!


Über