31
december 2015
2017-12-27T15:55:01+01:00

Kerstmis is voorbij en ondanks het feit dat we supervette cadeaus hebben gekregen, is het nieuwe er toch al een beetje af en begint de verveling tussen Kerst en Nieuw serieus op te spelen. Daarom hebben we een collectie samengesteld van de voor ons beste skateboard parts van 2015. Herbeleef samen met ons de bangers van het afgelopen jaar!

Sommige parts zinderen waarschijnlijk nog steeds na, want 2015 was een jaar waarin een hele hoop killer parts het internet bijna breekten. Met zo veel parts was het natuurlijk heel moeilijk om een keuze te maken, maar we hebben onze favoriete skate clips van elke maand van het jaar opgesomd zodat je rustig achterover kan leunen en heavy skaten kan bekijken.

De beste merken & clips van 2017

Max Geronzi’s “Excuse My French” Part

Max Geronzi z’n ‘Excuse My French’ part werd in januari gedropt en wat een knaller om het jaaroverzicht in te zetten! Het is echt ongelooflijk met hoeveel stijl Max op z’n board door de straten knalt.

Pontus Alv – In Search of the Miraculous

Pontus Alv heeft z’n kortfilm ‘In Search of the Miraculous’ uitgebracht en dit was voor mij het hoogtepunt van deze maand. Ondanks het feit dat de video in 2010 uitkwam, doet het deugd om alles nog eens te herbekijken. Het is skateboarden in z’n puurste vorm en opgenomen met een analoge Super 8 op 16mm film: kunst!

Wes Kremer’s “SOTY & the Hemmies” video

SOTY van 2014 Wes Kremer, die onlangs van z’n troon gestoten is door Anthony Van Engelen, is in Maart met z’n Hemmies naar de Canarische Eilanden geweest. Geniet van ons hoogtepunt uit Maart!

Denny Pham’s “It’s A Phamtastic World” Part

In April dropte skatedeluxe teamrider Denny Pham z’n “It’s a Phamtastic World” part op Thrasher Magazine. Een topprestatie en super mooi technisch skaten; big up Denny!

Willow the Winter Warrior

Willow’s z’n ‘Winter Warrior’ part kwam uit in Mei maar de skatedeluxe teamrider filmde heel deze part in de Winter en dat maakt deze clip nog zotter.

The American Dream (NYC Fake Trip)

Willow maakt ook deel uit van m’n favoriete clip van Juni. Ze doen alsof ze een video opgenomen hebben in New York, maar eigenlijk filmde de skatedeluxe teamrider alles met z’n bro’s in de Industriële Ruhr Vallei in Duitsland. Wij houden van dit soort humor.

HUF Quality Footwear Presents: The Gillette

Austyn Gillette vierde z’n HUF pro schoen in Juli met een fantastische en zeer gevarieerde part. Zeker de moeite om nog eens te bekijken, en opnieuw, en opnieuw, en opnieuw!

Stay Flared: Lakai x Emerica Tour

Augustus was de tijd van de ‘Stay Flared Tour’. De tour van Emerica en Lakai die Amerika in vuur en vlam zette. Hier kan je trouwens alle andere parts bekijken.

Douwe Macare – Welcome Clip | skatedeluxe Skate Team

In September verwelkomde het skatedeluxe skate team Douwe Macare als deel van onze familie. De jonge ripper uit Nederland stelde zichzelf voor met een knaller van een part en we zijn heel blij om je in ons team te hebben, Douwe!

Fried Fried West Tour – Part 2 I skatedeluxe Skate Team

Oktober was crispy. Het skatedeluxe skate team serveerde hun ‘Fried Fried West’ – Tour clips warm en ongezouten. Kilometers fun en skaten! Naast deze gefrituurde Madness deze maand was er ook nog de ‘Through and Through’ video met de ongelooflijke part van Cody McEntire en natuurlijk ook de welkomstclip van skatedeluxe teamrider Matt Débauché. Een gekke maand vol crazy footage!

Miles Silvas’ “1947” Part

In November startte de race voor SOTY 2015 en kwam ook de LRG 1947 video uit. Miles Silvas ging all-out voor deze release net zoals Carlos Ribeiro. Nyjah bracht ook nog footage uit met de meest technische tricks op handrails in z’n ‘OMFG’ part.

Shane O’Neill’s welcome to Primitive Part

In December was het echt moeilijk kiezen; de welcome-part van Shane O’Neill voor Primitive was een absoluut hoogtepunt, net zoals de release van de Nike SB Chronicles Vol.3 video. Ontspan je en maak je klaar voor een bom van een feestje om dit fantastische jaar te beëindigen!

We wensen je een Gelukkig Nieuwjaar en kijken alvast uit naar 2016!

Über

Hi, I'm Kristian and I have a passion for snowboarding, skateboarding and some fresh new gear! Combining these passions in my work is a dream come true, so I'm happy to keep you boys 'n girls posted with all the latest news! #shredeverydamnday