29
mei 2016
2017-02-07T15:26:08+01:00

Nauwelijks drie maanden zijn er voorbij sinds we de nieuwste colorway van de Converse CONS One Star Pro introduceerden. Het merk uit Boston, MA komt nu met een nieuw One Star Pro model! Te veel van het goede zal je je afvragen? Deze keer niet. We hebben sinds de eerste release op deze colorway gewacht: De Converse CONS One Star Pro in Black Mono.

Sinds hun laatste release waren er veel voorspellingen dat Converse hun mono kleuren zou uitbreiden. Het bleek een goede beslissing, die niet alleen ons hyped maakt maar ook de groeiende populariteit van de One Star in de skate scene goed doet. Met de technische details blijft Converse trouw aan hun originele One Star Pro schoen: Lunarlon binnenzool, lichtgewicht CONS rubber zool en duurzaam premium suede toplaag.

Oke, we zullen misschien niet iets nieuws over deze schoen te vertellen hebben maar eerlijk gezegd heeft deze schoen dat ook niet nodig. De Converse CONS One Star Pro heeft zichzelf bewezen om een betrouwbare skate schoen te zijn in de laatste jaren. Geen onnodige extra’s alleen maar goede features.

Om trouw aan hun traditie te blijven wordt de nieuwste colorway geintroduceerd door CONS team rider Louie Lopez. Check die heelflips!

Ook introduceerd CONS nog een dikke colorwat, Ben Raemers doet zijn best voor de Converse CONS One Star Pro in Mouse Ash Grey.


Über